Ga naar de inhoud

Stage Duurzaamheid

Wij willen onze werkzaamheden qua advisering op het gebied van duurzaamheid uitbreiden. Daarom zoeken we een stagiair die ons kan helpen bij het uitvoeren van een marktonderzoek en het formuleren van de mogelijkheden met betrekking tot duurzaamheidscertificering. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken, maar wel met waar nodig een goede begeleiding. Hierbij kun je je eigen onderzoek opzetten en uitvoeren, maar ook meedraaien in de werkzaamheden van het bedrijf.

Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld inhouden: nieuwsbrieven opstellen voor klanten, uitvoeren enquêtes, uitvoeren interviews bij bedrijven. Precieze invulling wordt nader besproken op basis van je interesses en eigen inbreng.

Onkosten- en reiskosten worden vergoed. Je ontvangst tevens een stagevergoeding van €300,-/mnd.

HTP Advies B.V. helpt bedrijven bij het opzetten van systemen voor voedselveiligheid en -kwaliteit in de levensmiddelen- en diervoedersector. Wij zijn een flexibele en informele organisatie waar eigen inbreng, creativiteit en initiatief gewenst is.

Heb je interesse?

Mocht je meer informatie willen bel dan naar Harald Dagmar: 0487 – 510 696. We zijn ook altijd beschikbaar voor een informeel kennismakingsgesprek.  
Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan sollicitatie (CV en motivatie) per email naar Harald Dagmar, harald@htp-advies.nl 

Past je profiel niet binnen de openstaande vacatures, maar ben je wel geïnteresseerd om bij HTP Advies te werken of stage te lopen? Stuur een open sollicitatie met cv en motivatiebrief naar harald@htp-advies.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.