Ga naar de inhoud

Over ons

HTP Advies is al meer dan 30 jaar actief in de diervoeder- en levensmiddelensector. Hierbij begeleiden wij bedrijven bij het implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen, en het geven van advies om te helpen met voldoen aan wet- en regelgeving. Denk hierbij aan systemen voor diervoederveiligheid (zoals GMP+), voedselveiligheid (zoals IFS, BRC, FSSC 22000), maar ook overige managementsystemen zoals ISO 9001, ISO 14001 of gerelateerde normen. Daarnaast geven we ook algemene cursussen, of in-company training op maat. HTP Advies is hoofdzakelijk werkzaam in Nederland, maar ook in naastgelegen landen zoals Duitsland en België. HTP Advies is gespecialiseerd in de gehele keten van het moment dat de grondstoffen van het land komen tot en met productie van meerdere typen samengestelde producten. Deze keten omvat onder andere handel, opslag en transport van diverse levensmiddelen en diervoeders.

Ben je benieuwd of we ook helpen bij de wetgeving of certificeringsschema’s van jouw bedrijf? Contacteer ons voor meer informatie, we denken graag mee.

Geschiedenis

Sinds 1992 begeleiden wij diervoederbedrijven op het gebied van GMP+ en diervoederwetgeving. Daarnaast begeleiden wij sinds 1996 ook levensmiddelenbedrijven met de invoering van HACCP en levensmiddelenwetgeving. Inmiddels omvatten de werkzaamheden van HTP Advies vele diverse normen. HTP Advies is begonnen uit het gedachtengoed van Huguette Tychon, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere adviseurs, met ieder hun eigen voorkeursgebied en achtergrondkennis.

Ons werkveld is door de medewerkers zelf goed samengevat in een visuele vormgeving waarbij de dagelijkse werkzaamheden kleurrijk worden weergegeven. Interesse om ook dit werk te doen? Onze vacatures zijn te vinden op de pagina “werken bij”.

Mindmap medewerkers

HTP Advies is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Certificaat ISO 9001:2015