Cursus HACCP

Interesse in het volgen van deze cursus?

De cursusdata voor 2020 zijn op dit moment nog niet bekend.

Houd onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe cursusdata.

Inleiding:

Kennis van HACCP is in de dagelijkse praktijk voor levensmiddelen- en diervoederbedrijven onontbeerlijk. In deze cursus leert u de basisprincipes van HACCP en leert u om deze toe te passen binnen uw eigen HACCP-systeem.

Doel van de cursus:

  • Kennis van HACCP verwerven die in de dagelijkse praktijk nodig is.
  • Verworven kennis toepassen in het eigen HACCP-systeem.

Inhoud van de cursus:

OnderdeelOnderwerpen
IntroductieSamenhang wet- en regelgeving
HACCPBasisprincipes HACCP
Samenstelling en taken van het HACCP-team
Scope bepalen
Identificatie van gevaren
HACCP-analyse
Validatie
Verificatie
Crisismanagement