GMP+ basiscursus

Interesse in het volgen van deze cursus?

Schrijf u dan hier in voor de GMP+ basiscursus van woensdag 6 mei 2020.

OnderdeelOnderwerpen
IntroductieSamenhang wet- en regelgeving
Korte introductie diervoederwetgevingDiervoederhygiëneverordening (Vo. 183/2005) - erkenning, registratie, HACCP
Etikettering diervoeders (Vo. 767/2009) - voedermiddelen/mengvoeders voor voedselproducerende en niet-voedselproducerende dieren
Overige wetgeving
(Toevoegingsmiddelen, dierlijke bijproducten, dierlijke eiwitten)
GMP+GMP+ FSA schema - achtergrond, toepassing diverse normen
Directieverantwoordelijkheid en doelstellingen
Inkoopeisen (BA10)
Identificatie, specificaties en etikettering (BA6)
Naspeurbaarheid, recall en EWS (BA5)
Onderhoud en reiniging, IDTF
Basisprincipes HACCPBasisvoorwaardenprogramma
Gevarenidentificatie (microbiologische, chemische, fysische contaminanten)
Risicoanalyse, monitoringsprogramma, validatie en verificatie
GMP+ in de praktijkProcedures en registraties
Continue verbetering