GMP+ basiscursus
Interesse in het volgen van deze cursus?
Schrijf u dan hier in voor de GMP+ basiscursus.
Onderdeel | Onderwerpen |
---|---|
Introductie | Samenhang wet- en regelgeving |
Korte introductie diervoederwetgeving | Diervoederhygiëneverordening (Vo. 183/2005) - erkenning, registratie, HACCP |
Etikettering diervoeders (Vo. 767/2009) - voedermiddelen/mengvoeders voor voedselproducerende en niet-voedselproducerende dieren | |
Overige wetgeving (Toevoegingsmiddelen, dierlijke bijproducten, dierlijke eiwitten) |
|
GMP+ | GMP+ FSA schema - achtergrond, toepassing diverse normen |
Directieverantwoordelijkheid en doelstellingen | |
Inkoopeisen | |
Identificatie, specificaties en etikettering | |
Naspeurbaarheid, recall en EWS | |
Onderhoud en reiniging, IDTF | |
Basisprincipes HACCP | Basisvoorwaardenprogramma |
Gevarenidentificatie (microbiologische, chemische, fysische contaminanten) | |
Risicoanalyse, monitoringsprogramma, validatie en verificatie | |
GMP+ in de praktijk | Procedures en registraties |
Continue verbetering |