Skip to content

Meer informatie over onze diensten

  • Opzetten, implementeren en/of onderhouden kwaliteitsmanagementsysteem: wij werken op zowel projectbasis als op detacheringsbasis. Om een goede inschatting te kunnen maken van hoe wij u van dienst kunnen zijn en de tijd en kosten die hier aan zijn verbonden, verzoeken wij u om ons informatie te geven over uw bedrijf, uw producten en processen.
  • Etikettering diervoeders: wij controleren of uw etikettering van diervoeders voldoet aan de geldende wetgeving. Ook kunnen wij op basis van de door u verstrekte informatie de tekst aanleveren die minimaal op uw etiket vermeld moet worden. De tijd en kosten die hier aan zijn verbonden, zijn afhankelijk van de aard en complexiteit van uw producten. Wij verzoeken u dan ook om ons informatie te geven over uw producten.
  • Uitvoeren audits en verificatie HACCP: Wij kunnen binnen uw bedrijf audits en verificatie van uw HACCP-systeem uitvoeren. Om een goede inschatting te kunnen maken van de tijd en kosten die hieraan zijn verbonden, verzoeken wij u om ons informatie te geven over uw bedrijf, uw producten en processen.

Op aanvraag sturen wij u graag een offerte. Neem hiervoor contact met ons op.