Binnenkort bieden wij opnieuw de GMP+ basiscursus aan. Deze introductiecursus is gericht op GMP+ FSA (waarbij de plus staat voor de HACCP-systematiek), en heeft een link naar de relevante diervoederwetgeving.
Doel van de cursus
- Vergroten van het bewustzijn met betrekking tot voederveilligheid
- Inzicht geven in de eigen rol binnen het GMP+ systeem
- Grotere betrokkenheid creëren door de eigen verantwoordelijk van medewerkers op het gebied van continu verbeteren en signaleren van afwijkingen te vergroten.
Inhoud
- Inkoopeisen binnen GMP+ (BA10);
- Identificatie, specificaties en etikettering (BA6);
- Onderhoud en reiniging, IDTF-database;
- Naspeurbaarheid, recall en EWS (BA5);
- HACCP-principes.
De deelnemers doen theoretische kennis op en leren middels praktijkvoorbeelden de opgedane kennis toe te passen in de eigen bedrijfssituatie.
Doelgroep | Nieuwe medewerkers Medewerkers die een nieuwe functie gaan vervullen HACCP-teamleden die werkzaam zijn in de diervoedersector en te maken hebben met GMP+ |
Wanneer | Dinsdag 24 oktober 2017 |
Hoe laat | 9:00 - 13:00 uur |
Waar | Deest |
Kosten | € 275,- excl. BTW per deelnemer. Klanten van HTP en Hisfa-leden ontvangen een korting van 10% op het cursusbedrag |
De cursist ontvangt een deelnamebewijs met daarop de cursusinhoud.
Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0487-510696.
Inschrijven
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze cursus volgen? Ga dan naar het aanmeldformulier.