Binnenkort bieden wij de HACCP cursus aan. Kennis van HACCP is in de dagelijkse praktijk voor levensmiddelen- en diervoederbedrijven onontbeerlijk. In deze cursus leert u de basisprincipes van
HACCP en leert u om deze toe te passen binnen uw eigen HACCP-systeem.
Doel van de cursus
- Kennis van HACCP verwerven die in de dagelijkse praktijk nodig is.
- Verworven kennis toepassen in het eigen HACCP-systeem.
Inhoud
- Wet- en regelgeving
- Basisprincipes HACCP
- Samenstelling en taken van het HACCP-team
- Scope bepalen
- Identificatie van gevaren
- HACCP-analyse
- Validatie
- Verificatie
- Crisismanagement
Doelgroep | Nieuwe medewerkers Kwaliteitsmedewerkers HACCP-teamleden |
Wanneer | Donderdag 16 november 2017 |
Hoe laat | 9:00 - 12:00 uur |
Waar | Deest |
Kosten | € 275,- excl. BTW per deelnemer. Klanten van HTP en Hisfa-leden ontvangen een korting van 10% op het cursusbedrag |
De cursist na afloop ontvangt een deelnamebewijs met daarop de
cursusinhoud.
Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op via
telefoonnummer 0487-510696.
Inschrijven
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze cursus volgen? Ga dan naar het aanmeldformulier.